Chiar ai nevoie de un pat nou?

Chiar ai nevoie de un pat nou

Dacă aveți patul dumneavoastră de mai mult de șapte ani, atunci răspunsul este da, cu siguranță aveți nevoie de un pat nou! Dacă patul dvs. are mai puțin de șapte ani, dar bănuiți că este posibil să fi depășit termenul de valabilitate, atunci folosiți semnele de mai jos pentru a vă ajuta să vă decideți:

  • vă treziți cu dureri de gât sau de spate
  • simțiți arcurile sub suprafață
  • auziți scârțâieli sau scârțâituri când vă mișcați
  • vă rostogoliți involuntar spre partenerul dvs.
  • o saltea ruptă sau pătată

Dacă ești tentat să folosești un pat la mâna a doua, gândește-te că fostul proprietar va fi transpirat un sfert de litru de transpirație în el în fiecare noapte. Ca să nu mai vorbim de faptul că a vărsat jumătate de kilogram de fulgi de piele pe an. Salteaua se va fi format singură în poziția ideală de dormit pentru corpul său, nu pentru al dumneavoastră, ceea ce înseamnă că nu vă veți bucura niciodată de cea mai bună susținere și confort posibil, iar dacă patul a fost fabricat înainte de 1990, nu va respecta nici măcar reglementările de bază actuale din Romania în materie de protecție împotriva incendiilor. Un pat nou poate fi scump, dar un pat la mâna a doua ar putea fi mult mai costisitor în ceea ce privește sănătatea și igiena. Specialiști în somn recomandă cumpărarea unui pat nou la fiecare șapte ani. Având în vedere că ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, asta înseamnă că veți petrece cel puțin doi ani buni dormind în patul dumneavoastră nou, poate chiar peste trei. Așadar, merită să vă petreceți ceva timp pentru a găsi patul potrivit pentru dumneavoastră și pentru partenerul dumneavoastră. Gândiți-vă la ceea ce vă place – și ce nu vă place – la patul dumneavoastră actual. Vreți ca noul pat să fie mai moale sau mai ferm? Aveți nevoie de mai mult spațiu pentru dumneavoastră și partenerul dumneavoastră? Ce stil de pat se va potrivi cu decorul dormitorului dumneavoastră? Si alte aspecte care pot influenta decizia finala.

Preț

Cheltuiți atât cât vă puteți permite. Paturile mai scumpe au o construcție mai bună și mai multe umpluturi și oferă o durabilitate, o susținere și un confort sporit. Acestea fiind spuse, este totuși mai bine să aveți un pat nou ieftin decât un pat second-hand neigienic. Gândiți-vă că fiecare 500 lei pe care-i cheltuiți pe un pat nou costă doar 0.19 bani pe noapte timp de 7 ani. Somnexpo are o selecție largă de rame de pat, divane și saltele, de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe.

Dimensiuni

Patul dublu standard are o lățime de numai 135 cm, ceea ce înseamnă că fiecare partener are mai puțin de 68 cm fiecare – nu mult mai larg decât un pătuț de copil. Pentru a împiedica ca partenerul dvs. semnificativ să devină un deranj important, asigurați-vă că patul dvs. este cât mai lat posibil. Lungimea este de asemenea importantă; un pat ar trebui să fie cu cel puțin 10-15 cm mai lung decât cel mai înalt utilizator.

Alergii și Astm

Este o realitate pentru cei care suferă de alergii că paturile vor avea acarieni de praf. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aerisiți și să curățați salteaua în mod regulat (aspirați atât salteaua, cât și somiera) și să folosiți o husă confecționată dintr-o țesătură de barieră. Înainte de a cumpăra o saltea, verificați dacă nu vă deranjează umpluturile, deoarece unele, cum ar fi părul, pot provoca o reacție alergică. Dacă suferiți de astm sau de o alergie, cel mai bine este să cumpărați o saltea special construită și tratată pentru a elimina acarienii din praf. Aceste saltele sunt clar identificate sau, pentru o gamă completă, căutați în categoria saltelelor hipoalergenice sau click aici Multe saltele fabricate din spumă de latex sunt, de asemenea, anti microbiene și oferă beneficii pentru multe persoane care suferă de alergii. Pentru mai multe detalii, consultați categoria noastră de saltele latex.

Accesul în locația dvs.

Facem tot posibilul pentru a vă oferi paturi care sunt ușor de livrat. Cu toate acestea, dacă aveți colțuri înguste sau scări dificile, care ar putea face ca accesul să fie o problemă, vă rugăm să nu uitați să menționați acest lucru în formularul de comanda la observații, astfel încât să putem verifica dacă patul ales de dvs. este potrivit pentru casa dvs.

Citește și:

Lasă un comentariu