Cum sa alegi Patul? – Ghid pentru achiziționarea unui pat

În pofida faptului că este singura piesă de mobilier pe care toată lumea o consideră de la sine înțeleasă, alegerea unui pat care să fie nu doar confortabil, ci și benefic pentru sănătatea dumneavoastră este destul de importantă. Faceți pasul inițial spre un somn mult mai bun consultând ghidul nostru detaliat pentru cumpărarea unui pat.

Saltele

Cele mai multe saltele de pat actuale se încadrează în patru clasificări. Primul tip se numește saltea cu arcuri împachetate, și constă în arcuri spiralate private care sunt legate între ele pentru a forma o singură unitate. Dacă tu și soțul tău nu aveți o diferență substanțială de greutate, una dintre aceste saltele ar trebui să funcționeze perfect pentru tine. Pe de altă parte, saltelele pocket spring sunt cele în care fiecare resort are propriul buzunar.

Acest tip de saltea este mai eficient pentru persoanele care au dificultăți în a adormi sau pentru cuplurile în care există o disparitate substanțială de greutate. Atât saltelele din latex vâscoelastic, cât și cele din Spumă cu Memorie răspund la nivelul de temperatură al corpului tău pentru a-ți oferi un confort sporit. În plus, saltelele de pat din latex sunt preferabile pentru persoanele care suferă de reacții alergice, având în vedere că nu oferă un habitat pentru alergeni. Dacă tu și partenerul tău aveți cerințe foarte diferite în ceea ce privește salteaua, s-ar putea ca o saltea de pat cu fermoar, care constă în două saltele separate de o persoană care pot fi unite pentru a forma o Saltea king size, să fie opțiunea pe care încerci să o găsești. Răsfoiți aici opțiunile de saltele disponibile.

Dimensiunea contează

Dormitorul dvs. trebuie să fie cât mai mare posibil pentru a acomoda dimensiunea patului dvs. Dacă aveți un pat mare, există o posibilitate mai mică de a vă trezi colegul de somn. Datorită faptului că dimensiunea obișnuită a unui pat dublu în România nu este cu adevărat suficient de mare pentru ca două persoane să poată dormi în mod corespunzător în el, acest lucru discută de ce oamenii au mai multe nopți neliniștite atunci când dorm cu cineva decât atunci când dorm singuri. Știați că o înălțime normală de 4 picioare și 6 inci Patul mediu pentru adulți oferă suficient spațiu pentru ca fiecare persoană să aibă același spațiu ca și un copil? Cea mai bună opțiune este să optezi pentru un pat King Size, care are dimensiuni de 160 cm pe 200 cm. În acest fel, puteți avea încredere deplină în sine că veți avea parte de un somn relaxant. Consultați dimensiunile de pat disponibile aici.

Tablie Pat, Somiere și Rame de pat

Ramele de pat sunt disponibile într-o gamă practic nelimitată de stiluri, nuanțe și materiale; în acest moment, metalul și pielea sunt deosebit de la modă. Realitatea că numeroase dintre ele sunt oferite în format flat-pack ar putea ușura unele dintre provocările logistice care vin odată cu mutarea divanelor, cum ar fi transportarea lor pe scări sau parcurgerea ușilor înguste. Nu uitați că găsirea saltelei potrivite este mult mai vitală dacă intenționați să obțineți în același timp și un somieră. Deoarece o fundație cu lamele poate scurta cantitatea de timp pe care o saltea cu arcuri este de așteptat să dureze, alegerea unei saltele din spumă pentru această formă de pat este cea mai bună alternativă. Salteaua dvs. se va simți mai confortabilă în timp și va avea o durată de viață mai lungă dacă este susținută de un somiera cu lamele cu arcuri.

Paturi de depozitare Divane

Paturile de pat au o funcție estetică și ajută la oferirea unui caracter distinct camerei dumneavoastră, dar un divan este în general mai puternic și mai încurajator, deși are un aspect mai simplist în ceea ce privește designul. În plus, divanele includ posibilitatea suplimentară de a avea de fapt sertare de depozitare construite în baza sistemului. Realitatea că paturile divane necesită mai puțin spațiu pe podea decât paturile standard este principalul avantaj al utilizării lor. Dacă suprafața este o preocupare pentru dumneavoastră, nu uitați că un divan king-size poate fi plasat frecvent în aceeași zonă ca și un pat dublu. Acesta este un lucru de care trebuie să țineți cont. Deoarece o mulțime de divane nu au aspectul izbitor al paturilor, acestea sunt, de asemenea, mai versatile, ceea ce le face o alegere mult mai bună dacă sunteți înclinat să schimbați în mod regulat stilul camerei de dormit.

Otomane

Cu ocazia în care nu aveți prea mult loc de-a lungul laturilor patului, un divan nu este cea mai bună alegere pentru un pat care funcționează, de asemenea, ca spațiu de depozitare. Pe de altă parte, un pat otoman ar fi o opțiune excelentă în această dilemă. Atunci când aveți un pat otoman, întreaga saltea poate fi ridicată pentru a dezvălui o zonă de depozitare în baza goală a patului. Aceasta este o modalitate fantastică de a crea mai multe spații de depozitare în orice dimensiune a camerei de pat, datorită faptului că folosește un spațiu altfel nefolosit. Aici ați putea cumpăra alegerea noastră completă de paturi cu otoman.

Cheltuiala este acceptabilă.

Când vine vorba de cheltuieli, trebuie să investiți cât mai mulți bani pe cât aveți posibilitatea pe un pat, constând în cadrul și salteaua de pat. Dacă luați în considerare faptul că speranța de viață obișnuită a unui pat este de 10 ani, costul total al patului, în ciuda sumei pe care o cheltuiți pe el, nu va părea scump atunci când veți calcula cheltuiala pe noapte de somn. După zece ani de utilizare, un pat care a costat inițial 2.500 de lei va costa doar 0,68 lei în fiecare noapte de închiriere.

Iată cinci metode verificate și testate care vă vor ajuta să obțineți o odihnă mai bună pe timp de noapte.

  1. Nu ar trebui să numărați oile. Dacă vă dați seama că pur și simplu nu puteți adormi sau rămâneți adormit, nu ar trebui să stați în pat și să vă holbați la ceasul deșteptător. Ridică-te, prepară-ți o băutură caldă cu lapte, iar după aceea fă ceva liniștitor.
  2. Verificați dacă există o suprafață suficientă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru partenerul dumneavoastră. Dacă vă atingeți continuu unul pe celălalt, vă va fi mai dificil să aveți un somn liniștit.
  3. Se știe de fapt de mult timp că lavanda îi poate ajuta pe oameni în a adormi mai repede. Ați putea face o baie cu câteva picături de ulei de lavandă înainte de a merge la culcare sau ați putea avea aproape o pernă cu miros de lavandă.
  4. Organismul nostru iubește rutina. Fă-ți un obiectiv din a intra în obiceiul de a te culca și de a te trezi la aceeași oră în fiecare zi. Nu veți suferi de decalaj orar dacă vă antrenați corpul să se adapteze la noul program de când ar trebui să doarmă și când ar trebui să se trezească în acest fel.
  5. Ar trebui să vă întoarceți salteaua de pat în mod regulat pentru a preveni apariția unor goluri adânci la suprafață. Acestea vă vor face dificil să vă acomodați pe parcursul nopții și vor reduce durata de viață a saltelei dumneavoastră.

Alte standarde valoroase despre cum să alegi un pat sau o saltea sunt consemnate mai jos; vă rugăm să le consultați dacă aveți nevoie de ele

Lasă un comentariu